Wide Open Windows

Post Scriptum
Ton Haarmans

Deze website is niet meer dan een middel om me te uiten en om hulde te brengen aan auteurs die ik graag lees. En ik hoop dat sommige mensen het leuk vinden en [ het me laten weten ]. Ik ben tenslotte een groot deel van mijn leven webdesigner geweest en de Wide Open Windows website bestaat al sinds 1997. Hij begon op het domein 'wideopenwin.com', en bood onderdak aan wat ik toen de 'Awakened Teacher List' noemde, met tientallen, later honderden links naar websites van mensen die beweerden ultieme kennis te hebben. Later werd de site ook een portfolio voor mijn werk als web- en grafisch ontwerper.

Dat is nu allemaal verwerkt en achter de rug.

Momenteel geniet ik van mijn pensioen als ontwerper (behalve voor de website van Villa Luz en deze website) en docent grafische software en woon ik met mijn partner Asti, tien kippen en de honden Angie en Sky in het binnenland van de Costa Blanca, Spanje.

PS

“De wereld is een overweldigende en verbazingwekkende ervaring. De nachtelijke hemel, alle planten en dieren, de steden en dorpen, de bergen om me heen. De werking van mijn lichaam, de dromen in mijn slaap, de mensen die ik ontmoet, die verdomde jeuk op mijn armen, herinneringen aan mijn jeugd...

Zo gewoon, zo buitengewoon.

Ik heb alweer honger”